ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλ. Κέντρο 

22730 83100

Τηλ. για Ραντεβού 

22730 27426

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ 

22733 50501

Κ.Ψυχικής Υγείας 

22730 80953 & 80060

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Οδηγίες:  Για να το ανοίξετε το αρχείο πατήστε πάνω στον σύνδεσμο. Για αποθήκευση του αρχείου στον υπολογιστή σας, δεξί "κλικ" πάνω στον σύνδεσμο και επιλέξτε "αποθήκευση ως". Αναγκαίο πρόγραμμα για την ανάγνωση και εκτύπωση του αρχείου είναι το Adobe Reader, που μπορείτε δωρεάν να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας από την σελίδα της Adobe, πατώντας εδώ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας ενισχύθηκαν  σημαντικά με την απόκτηση σύγχρονης μονάδας βρογχοσκόπησης, μετά από  δωρεά ανώνυμης Κυρίας,  στη  μνήμη  προσφιλών προσώπων της .

   Η εν λόγω  μονάδα διαγνωστικής και θεραπευτικής βρογχοσκόπησης θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία από την ιατρό πνευμονολόγο-φυματιολόγο  της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Αικατερίνη Ράλλη, για εσωτερικούς  και εξωτερικούς πνευμονολογικούς  ασθενείς  και  θα επιτρέψει για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο της Σάμου τη  διενέργεια μιας σημαντικής διαγνωστικής και θεραπευτικής ιατρικής πράξης, η οποία μέχρι τώρα απαιτούσε την αναγκαστική  μεταφορά των ασθενών σε Νοσοκομεία της ενδοχώρας.

   Ευχαριστούμε θερμά την Κυρία για την ανεκτίμητης αξίας προσφορά στην τοπική κοινωνία  μας .

 

 

                                                                               ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Με καθυστέρηση δύο (2) εβδομάδων <<αντέδρασε>> η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου (Ι.Σ.Σ.).

  Όταν έλειψε σε άδεια η μοναδική παιδίατρος, για λόγους ανώτερης βίας, το Νοσοκομείο έμεινε χωρίς παιδίατρο και ο παιδικός πληθυσμός κινδύνευε, δεν υπήρχε σοβαρός λόγος για να παρέμβει.

 Τώρα, που έφθασαν στο Νοσοκομείο επιθεωρητές υγείας, για να διερευνήσουν την υπόθεση και ενδεχόμενες ευθύνες του παιδιάτρου, αντιπροέδρου του Ι.Σ.Σ., ο οποίος, αν και υψηλόβαθμος δημόσιος λειτουργός, αρνείται συστηματικά να συνδράμει σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εκδόθηκε ανακοίνωση την ίδια ημέρα.

  Είναι σαφές ότι το κίνητρο είναι ιδιοτελές και αποσκοπεί στην προστασία συγκεκριμένου υπαλλήλου.

  Εδώ και οκτώ (8) μήνες που υπάρχει το πρόβλημα, ουδεμία παρέμβαση υπήρξε, προς τη 2η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, ούτε μια κίνηση συμπαράστασης και στήριξης προς τη συνάδελφό τους, που σηκώνει μόνη της το βάρος και την ευθύνη της παιδιατρικής κλινικής.

  Η διοίκηση του Νοσοκομείου έπραξε από την πρώτη στιγμή  ό,τι περνούσε από το χέρι της, εξάντλησε όλα τα περιθώρια και έχει ήσυχη τη συνείδησή της. Να ντρέπονται, λοιπόν, όσοι και όσες μόνιμα βάζουν το ατομικό τους συμφέρον, πάνω από την προστασία της δημόσιας υγείας. 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Από Δευτέρα 22 Ιουλίου έως και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο μας ο ιατρός ειδικότητας ενδοκρινολογίας, κ. Χαράλαμπος Τσεντίδης από το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», προκειμένου να προσφέρει στο νησί μας τις υπηρεσίες της ειδικότητάς του.

 

Όποιος επιθυμεί  να εξετασθεί μπορεί να κλείσει ραντεβού είτε στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, είτε στα τηλέφωνα 22730 83198 και 22730 27426.  

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου θα βρίσκετε στο ΠΕΔΥ- Καρλοβάσου για Εθελοντική Αιμοδοσία τη Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 από 10.00.έως 14.00.

Λόγω αυξημένων αναγκών και έλλειψης αίματος κατά την  περίοδο του καλοκαιριού, παρακαλούνται οι τακτικοί αιμοδότες, αλλά και όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στο ΠΕΔΥ Καρλοβάσου για Εθελοντική Αιμοδοσία. 

 

Μη διστάζετε. Η αιμοδοσία είναι μια απολύτως  ασφαλής διαδικασία και οι αιμοδότες  δεν   διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Ας δίνουμε Αίμα Τακτικά

Υπάρχει πάντα ανάγκη

HΔ/ΝΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ –Α/Α

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

FacebookMySpaceTwitterDeliciousGoogle BookmarksTechnoratiLinkedinPinterest

diavgia        ethtypografioygionxarthsesynetbanner1

Copyright ©2015 Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. All Rights Reserved.